Pagina de start a forumului animalsworld.MyForum.ro animalsworld.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cum ingrijesti pisica?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului animalsworld.MyForum.ro -> Pisici
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
panselutza
Administrator
Administrator
panselutza

Data inscrierii: 10/Sep/2008

MesajTrimis: 28/09/2008 13:58    Titlul subiectului: Cum ingrijesti pisica? Raspunde cu citat (quote)

Cum se ingrijeste o pisica?Eu nu mai am pisica..am avut si eu!Si a mea manca bobite Whiskas,abia apoi am aflat ca Whiskas nu e bun!Dar deja o pierdusem..ani intregi i-am dat numai Whiskas!16 ani a trait!Nu de la Whiskas a murit,a murit pentru ca nu o castrasem si facuse cancer..doctorii nu au fost priceputi deloc,si am pierdut-o!Oricum era batranica! :-P
Voi ce mancare dati la pisicile voastre?Cate kg de mancare trebuie sa cumparati pisicii lunar?Le faceti baie?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
babydoll
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Sep/2008

MesajTrimis: 04/10/2008 07:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lola e innebunita dupa royal canin si bineinteles carnitza :-D :-D :w00t: e mancacioasa si nu face mofturi la mancare. baita ii fac cam o data pe luna .... dak nu s'r baga prin toate cotloanele :blush: :blush: :evil: :evil: poate nu ar fi nevoie sa'i fac asa de des :-)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului animalsworld.MyForum.ro -> Pisici Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum