|
animalsworld.MyForum.ro Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
panselutza Administrator

Data inscrierii: 10/Sep/2008 Mesaje: 46
|
Trimis: 04/11/2008 17:58 Titlul subiectului: Retete(ce am mai gatit) |
|
|
Am facut eu azi o pizza...foarte buna..este reteta proprie(are un blat extra buun )
Ingrediente:
pentru aluat(sau blat):
-4 albusuri
-4 galbenusuri
-4 linguri de ulei
-4 linguri faina
Galbenusurile se bat cu cele 4 linguri de ulei pana se fac ca o maioneza,se amesteca cu albusurile si faina si se bat.
Se pun in tava si se baga la cuptor incins in tava tapetata cu faina si se lasa 10 minute in cuptorul incins la foc mic .
Pentru umplutura:
-parizer
-salam
-cascaval ras
-masline
-si ce mai doriti
Se scoate de la cuptor dupa 10 minute se unge cu bulion(blatul) si se pune umplutura...
Apoi se baga iarasi timp de 10 minute la cuptor...
Pofta buna!
(SA NU IMI FACETI OBSERVATIE CA AM UITAT SAREA..ASA E RETETA MEA PROPRIE,CU ALUAT DE PRAJITURA:d..CINE ARE CURAJUL SA O FACA ARE NUMAI DE CASTIGAT..MIE MI-A PLACUT!)
Acum niste pozee:
Sa le luam pe rand..
albusurile batute...
galbenusurile batute cu cele 4 linguri de ulei:
tava tapetata cu faina...
turnam albusurile cu galbenusurile in tava.......(blatul)
Intre timp le bagam la cuptor(nu am poza si pentru asta)...
Cand am scos-o am uns-o cu bulion si am pus umplutura....
Si la sfarsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttt....
DACA AVETI VREO NELAMURIRE..NU EZITATI SA MA INTREBATI..SI SA MA ANUNTATI DACA ATI FACUT-O! :D
Stiu,stiu...pare greu..dar in juma de ora se face..e foarte usor!
PS: si depinde si de tava..daca tava este mare,mariti numarul de oua si cate oua atatea linguri de ulei si de faina,eu am facut in tava mica.. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|